El temps està una mica boig, però comencen a despuntar els primers rajos de sol. I això significa olorar els temps en que podem deixar l’abric a casa, vestir-nos de colors pastel, posar-nos les ulleres de sol a tota hora, i com no, començar la joiosa operació bikini!

Ja us parlem dels beneficis i perills de les últimes modes en l’alimentació, com les dietes hiperproteiques i les macrobiòtiques de les famoses. Però per a la missió que comencem avui, parlarem dels superbatuts verds cremagreixos, l’últim crit entre les celebrities mundials.

 

39cef34b8e4af706f0ac791e555cf3ab

L’estiu passat, vam veure a moltes d’elles passejar-se pel carrer amb aquests batuts de colors estridents, i tot i ser “tendència” temporals, la veritat és que els nutricionistes reconeixen els seus beneficis per a perdre pes. I no només això, sinó que ho fan de manera saludable.

 

Elsa-Pataky_MDSIMA20140318_0101_36

untitled

 

El seu contingut es basa en verdures i fruita (a poder ser ecològiques), civada o quinoa (ja us vam parlar dels beneficis d’aquests aliments per a l’organisme), aigua i llavors, aportant molts nutrients, vitamines, fibra i gran quantitat de minerals, una barreja més que recomanable en una dieta equilibrada i saludable.

 

 

Batida-de-manzana-con-espinacas

 

Tot i que el color tira una mica per enrere, moltes de les persones que ho han provat afirmen que el seu sabor és força bo, i a banda de la seva principal funció de perdre pes, et reafirmes amb la sensació de saber que estàs ingerint una barreja basada en aliments altament saludables. A més de perdre pes de forma natural, és l’excusa perfecta per menjar més fruita i verdura sense adonar-nos-en; ajudar-nos a netejar l’organisme eliminant les toxines acumulades; hidratar la nostra pell i reduir l’ansietat a l’hora de menjar.

 

Vols provar-ho?

La seva elaboració és molt ràpida i simple. Afegeix tots els ingredients (bullits o crus, depèn de cada aliment) en el recipient de la batedora. En un tres i no res, tindràs el teu batut llest, i fins i tot per portar si vas amb el temps just.

 

 

8d1a031cddba75f0dba5a42392acdd5d

Ingredients:

5 Fulles de bleda

Unes quantes fulles de menta

4 peres

2 gots d’aigua

I per un altre tipus de batut:

50 grams d’espinacs crus

10 grams de gingebre

1 Api

1 Llimona

1 Taronja

1 Poma