Què és el microblading?

El Microblading és un tractament de bellesa que permet tenir unes celles perfectes mitjançant la tècnica del maquillatge semipermanent realitzat pèl a pèl, permetent modificar la forma i el color de la cella. Està recomanat per a persones que per alguna raó volen augmentar la densitat de les celles de la manera més natural possible.

Aquesta tècnica brinda l’oportunitat de lluir unes celles perfectes i naturals, donant com a resultat un augment de la bellesa del rostre.

En el cas de persones que tenen poc volum en les celles, el microblading fa el farcit de la cella sencera augmentant així el volum de les mateixes.

A causa de la seva complexitat es trigaran dues o tres hores al centre d’estètica ja que s’han d’agafar patrons de la cara i dibuixar les celles pèl a pèl. I també dependrà de la zona a tractar.

En acabar la sessió el color es veurà bastant fosc, però amb el pas dels primers dies el color anirà disminuint. Després d’un mes es recomana un retoc per a la majoria dels clients.

Proporciona un aspecte molt més natural als teus celles, ja que es dibuixa cada pèl proporcionant un aspecte molt natural.

Aquesta tècnica no és dolorosa a part el professional segurament et aplicarà una crema anestèsica.

Els pigments han de ser naturals i el color s’ha d’adaptar a cada client per a donar així més realisme a la feina. La base per a triar la pigmentació és sempre el cabell, els ulls i la pell. Aquesta tècnica és molt precisa i el professional ha de ser capaç de fer-ho, per no danyar la pell i les celles. Es fa servir una agulla tres vegades més petita que la dels tatuatges.

El microblading permet un acabat més natural que qualsevol altra pigmentació gràcies al fet que es treballa pèl a pèl per emular el pèl de la cella. Amb el tatuatge o la micropigmentació el resultat és més uniforme i artificial.

Micro blanding

Quina és la seva història?

El microblading és una tècnica de bellesa centenària, originària d’Àsia (Japó i Xina), on va començar a practicar-se.

Principals avantatges del microblading

Ideal per a qualsevol que vulgui millorar l’aspecte de les seves celles.

Es pot utilitzar per convertir una cella compacta a pèl a pèl.

Ofereix solució a persones que pateixen d’alopècia o qualsevol altra condició de pèrdua del cabell com ara quimioteràpia.

Es pot realitzar tant en dones com en homes, independentment del seu origen ètnic, edat o tipus de pell.

Els pigments utilitzats es mimetitzen amb el color de la pell i els pèls, donant-li així a les celles un aspecte natural.

Poc manteniment després de la curació total.

Passat un temps, després de la cicatrització, se sol recomanar un retoc per completar les àrees que hagin quedat sense pigment.

La curació és ràpida ja que el tractament és més aviat supercial.

No es requereix cap cura especial, excepte un breu retoc cada 12-24 mesos. Tot depèn segons l’edat, tipus de pell i el correcte seguiment de les cures post-tractament.

Contraindicacions del microblading

El microblading no és recomanable per a persones que tenen:

 • Diabetis o hipotiroïdisme: està contraindicat ja que el pigment es podria esvair amb més facilitat en aquests
 • Medicats amb anticoagulants
 • Al·lèrgics
 • Al·lèrgies i alteracions de la pell
 • Amb antecedents de queloides
 • Dones

Cures per a després del microblading

 • El procés de cicatrització dura més o menys una setmana, temps en el qual no s’ha de maquillar la zona ni la al sol.
 • No entre en contacte amb aigua o qualsevol altre líquid durant 7 dies després del tractament (fins i tot una petita gota que sembla poc important aconseguirà que s’expandeixi la ferida i aparegui la crosta.
 • Desinfectar l’àrea afectada amb una petita quantitat d’hamamelis, alcohol de 70% o qualsevol altre líquid de desinfecció 2-4 vegades al dia. Si la pell és greix assegura’t que les celles estiguin netes i seques. Desinfectar més vegades si apareix excés de sèu.
 • Per evitar la sequedat addicional si la teva pell és seca, fa servir una solució salina diàriament per a la desinfecció 2 cops al dia i hamamelis 1 cop al dia, en lloc d’alcohol o d’hamamelis 3 vegades al dia.
 • Després de 7 dies es pot usar sabó neutre i suau o netejador no gras per mantenir netes les celles.
 • No utilitzeu cremes amb vitamines o antibiòtics en les celles.
 • No fer exercicis que provoquin suor almenys els 2 primers dies després del tractament.
 • Evitar saunes, banys en piscines públiques, platges o altres àrees de risc almenys durant les 2 primeres
 • No prendre el sol, solàrium o bronzejat durant 4
 • No tintar les celles, evitar els peelings químics, la mesoteràpia, la dermoabrasió, botox i altres tractaments similars durant 4 setmanes
 • No utilitzar cosmètica a l’àrea afectada durant 2 setmanes.

microblanding2

Quin és el seu preu?

El preu d’aquesta tècnica dependrà del centre de bellesa però el seu preu és entorn a uns 150 € – 200 €.

El microblading en llavis

El tractament de microblading per llavis és una tècnica de maquillatge semipermanent que consisteix a traçar i pintar els llavis millorant l’aspecte d’aquests, tant en homes com en dones. El microblading ajuda a que els teus llavis semblin més definits, farcits i amb una altra tonalitat de color, eliminant els llavis que estiguin massa pàl·lids i sense brillantor.

Amb aquesta tècnica aconseguim traçar les línies del llavi eliminant l’ús diari de llapis. El microblading ajuda a corregir i equilibrar la simetria dels llavis que són irregulars, massa fins, massa gruixuts o amb cicatrius.

Perquè el procediment de microblading de llavis es faci correctament és important que el professional que el realitzi tingui formació i experiència en el disseny de llavis i que realitzi una anàlisi completa de la forma de la cara i els llavis.