L’oli de Pompeia no és molt conegut, però segur que a partir d’aquest article no se us oblidaran els seus múltiples usos, sobretot en dones.
Té diferents usos però sobretot se centra a la zona vaginal.

Què conté aquest oli?

L’oli de Pompeia conté una mescla d’olis de plantes i fruites, alguns d’ells són:

–    Caléndula
–    Camamilla
–    Germen de blat
–    Alvocat
–    Hamamelis
–    Oli d’arbre de te

Para què es pot utilitzar aquest oli?

El seu ús es dóna majorment com a lubrificant vaginal per les seves propietats lubrificants però es desconeixen molts més.
–    Alt poder antisèptic, fungicida, curativo i tranquilizante (alleuja la sensació de picor)
–    Poder cicatrizante.
–    Lubrificant natural per la sequedat vaginal causada en l’embaràs, la menopausa, comprimides, tampons…
–    Calma irritacions produïdes per depilació, suor, rozaduras, relacions sexuals…
–    Abans i després de les relacions sexuals per les seves propietats lubrificants i antisèptiques.
–    Hidrata, protegeix, dóna elasticitat, tersura i sensació de benestar a la zona vaginal.

En tenir un alt poder antisèptic i fungicida és bé utilitzar-ho contra la candidiasis, cistitis, infeccions urinàries vàries, hemorroides, fissures anals… També controla olors produïdes per menstruació, infeccions, medicaments (antidepressius, antihipertensivos i analgésicos solen comportar aquest efecte) preservatius i menopausa.
Molt important destacar també que no altera la flora vaginal ja que no és un producte agressiu, i que regenera i cuida la zona vulvar i vaginal sense causar cap molèstia.

oli de pompeia

Com s’aplica l’oli de Pompeia?

L’oli de pompeia pot aplicar-se en tot el cos i en qualsevol tipus de pell, fins i tot en presència de sang o pus, per la qual cosa es pot utilitzar durant la menstruació.
No conté alcohol i és apte per a totes les edats.

Es recomana aplicar entre dues i tres vegades al dia si estem intentant guarir alguna ferida, irritació o infecció. Masajeando amb les gemmes dels dits. Com a lubrificant vaginal aplicar tantes vegades com sigui necessari. Malgrat ser un oli no és gens pringoso, per la qual cosa no taca la roba.

Per a la zona vaginal és convenient rentar la zona amb un sabó íntim per ajudar a mantenir el PH d’aquesta zona i després aplicar l’oli de Pompeia.
Quins efectes immediats aporta? Acció ràpida, benestar i alleujament. Consells:
–    A l’estiu és una de les èpoques de l’any que més infeccions vaginals i d’orina es donen a causa que les dones estan més exposades a patir molèsties a les zones íntimes a causa de contagis en platges i piscines i portar llargs períodes de temps prenguis ajustades i humides. Així que sempre intenta canviar-te el vestit de bany al més aviat possible.
–    Per fomentar la lubricació vaginal i contrarestar la sequedat augmenta la ingesta d’aigua i mantente sempre hidratda.

L’oli de Pompeia el podeu trobar en farmàcies, parafarmàcies i herboristerías.